YMCA Escamp gaat weer op zomerkamp|Ga jij ook mee?

Welkom op de website van YMCA Escamp! We zijn blij je hier te zien. Op onze site kun je genieten van uitgebreide verslagen van onze voorgaande zomerkampen, boordevol spannende avonturen, nieuwe vriendschappen en onvergetelijke herinneringen. Elk kamp is uniek en zit vol leuke activiteiten, dus blader gerust door de verhalen en foto's om een indruk te krijgen van wat onze zomerkampen te bieden hebben.

Tijdens een zomerkamp is deze website een belangrijk middel om contact te houden. Ouders, familie en vrienden kunnen hier berichten achterlaten voor de kinderen, zodat zij altijd een stukje van thuis bij zich hebben. Het is een geweldige manier om betrokken te blijven en de kinderen een hart onder de riem te steken.

We hopen dat je geniet van het lezen van onze kampverslagen en het delen van de kampbeleving. Veel plezier op onze site, en aarzel niet om een bericht achter te laten voor jouw kleine avonturier! Bedankt voor je bezoek, en we kijken uit naar je reacties en verhalen.

Ooievaarspas

YMCA Escamp is aanbieder van de ooievaarspas. indien jij in het bezit bent van een ooievaarspas kun je met 50% korting d deelnemen aan de activiteiten

Zomerkamp 2024

Ook dit jaar gaan we weer zomerkamp!
meer info en aanmelden

Zomer3Daagse 2024

De Zomer3Daagse 2024 is bijna, klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

Laatste zomerkampen

Zomerkamp 2024

Piratenkamp

Ieder jaar organiseren wij een zomerkamp voor kinderen van 5 t/m 15 jaar oud. Dit kamp vindt plaats in de voorlaatste week van de zomervakantie (midden Nederland) en duurt van zaterdag tot zaterdag. Helaas is het door de coronacrisis dit jaar zo dat alleen de kinderen tot en met 12 jaar mee kunnen.

Zomerkamp 2023

De Hocus Pocus Academie

Ieder jaar organiseren wij een zomerkamp voor kinderen van 5 t/m 15 jaar oud. Dit kamp vindt plaats in de voorlaatste week van de zomervakantie (midden Nederland) en duurt van zaterdag tot zaterdag.

Zomerkamp 2022

Cowboys & Indianen

Ieder jaar organiseren wij een zomerkamp voor kinderen van 5 t/m 15 jaar oud. Dit kamp vindt plaats in de voorlaatste week van de zomervakantie (midden Nederland) en duurt van zaterdag tot zaterdag.

Zomerkamp 2021

Het Oude Egypte

Ieder jaar organiseren wij een zomerkamp voor kinderen van 5 t/m 15 jaar oud.
Dit kamp vindt plaats in de voorlaatste week van de zomervakantie (midden Nederland) en duurt van zaterdag tot zaterdag.

Bekijk alle zomerkampen

@ymcaescamp op instagram