Zomer3daagse

De zomer-3-daagse van YMCA Escamp is een driedaags 'dagkamp' voor kinderen uit de wijk Rustenburg-Oostbroek. De kinderen worden rond 9.30 gebracht, doen allerlei activiteiten, lunchen samen, en worden aan het eind van de dag weer opgehaald door hun ouders of verzorgers.

De kinderen blijven dus niet slapen, zoals een regulier zomerkamp, maar zijn wel de hele dag actief bezig. De kinderen worden in principe opgegeven voor alle dagen van de zomer-3-daagse, opgeven voor een losse dag is dus niet mogelijk.

Waar is de zomer-3-daagse?

De zomer-3-daagse wordt gehouden op de sportvelden van Quick Steps en in/bij de Gelderlandschool. De sportvelden geven veel ruimte voor diverse sporten en activiteiten, de school voor ruimtes bij slecht weer en/of voor workshops.

Programma

Het programma (van 10 tot 16 uur) van de Zomer-3-daagse (24 t/m 26 juli) is hieronder te vinden:

Woensdag 24 juli

Ochtend: Sport en spel
Middag: Workshops
Kom experimenteren, dansen of leer je eigen film maken. Heb je altijd willen acteren? Doe mee aan een toneelworkshop of leer rappen met de Rap Xpress.
 

Donderdag 25 juli

Ochtend: Sport en spel
Middag:  Workshops
Doe mee aan creatieve workshops. Ontdek Cyanotype of maak mooie cupcakes met Julia. Ben je liever sportief? Leer korfballen of ontwikkel je vecht en acrobatische kunsten tijdens een workshop capoeira . Heb je altijd al willen leren make-uppen?
 

Vrijdag 26 juli

Ochtend: Koken en bakken
Middag: Allerlei activiteiten in het Zuiderpark