Archief

Halloween ‘trick or treat’ & -disco!

Aankomende weken staat uiteraard in het teken van Halloween bij YMCA Escamp. Daarom wordt er op zaterdag een grote activiteit georganiseerd.

Op zaterdag 28 oktober begint de avond met een echte Trick or Treat-tocht in de wijk. Eng verkleed gaan de kinderen langs de deuren om ‘treat’ te krijgen, of een ‘trick’ uit te halen. Daarna wordt er in het clubhuis een ‘enge’ halloweendisco georganiseerd. Dat betekent gezellig griezelen en dansen op de disco. De Trick & Treat-tocht start en eindigt bij het clubhuis waarna de disco begint en is voor kinderen tot en met 12 jaar.

Het clubhuis zal speciaal ingericht zijn voor deze activiteit en ook de vrijwilligers zullen volledig in kostuum aanwezig zijn. Durf jij te komen?

De trick & treat en de disco is voor kinderen tot en met twaalf jaar en duurt van 18.30 tot 21.0...Lees meer »

YMCA Escamp op de braderie (30 sep 2017)

In het weekend van 29, 30 sept en 1 okt was er een gezellige braderie op en om de Dierenselaan in Den Haag. Wij, YMCA Escamp hadden als vereniging op zaterdag 30 september ook een kraampje op de braderie! Ondanks dat de dag wat regenachtig begon hebben we toch een gezellige middag gehad!

Lees meer »

Datum Kamp 2018 bekend

Heb jij ook al weer zo veel zin in kamp. De datum is inmiddels bekend. Je kan je nog niet inschrijven, dus houd de site in de gaten. We gaan van 11 tot 18 augustus 2018. 

Wat het thema is, houden we natuurlijk nog even geheim. Maar het wordt weer super leuk. 

Tot dan!

Lees meer »
1 van de 7 Volgende